19/10/2016

Erityispiirteet

Moderni

Moderni ja joustava

Modernit ja avarat tilat valmistuivat vuosina 2011 ja 2012 ja ovat erinomaisessa kunnossa ja hyvin varustetut. Tilat joustavat yrityksesi tarpeiden mukaan tarjoten mainiot puitteet yrityksesi liiketoiminnalle.

Tiilitien kiinteistö kostuu kahdesta vierekkäisestä rakennuksesta, joita yhdistää yhteinen piha. Molemmissa kiinteistöissä on varastotilojen yhteydessä myös loft-henkistä, erittäin siistiä ja hyväkuntoista toimisto-, tuotanto- ja sosiaalitilaa. Molemmista kiinteistöistä löytyy myös neljä kerrosta kattavat toimistotornit.

Kiinteistön pihalla on runsaasti autopaikkoja.

leed_cert

Ekologinen ja sertifioitu

Tiilitien logistiikkakeskukselle on myönnetty LEED-sertifikaatti ensimmäisenä logistiikkakiinteistönä Suomessa. LEED auttaa rakennuksia ympäri maailman säästämään energiaa, vettä, luonnonvaroja ja rahaa samalla kun se vahvistaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

LEED-sertifikaatti on osoitus paitsi Tiilitien logistiikkakiinteistön energiatehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä, myös sen sijainnista hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä ja käyttöveden hallintaratkaisuista.

edistyksellinen

Teknisesti edistyksellinen

Tiilitien logistiikkakiinteistön monipuoliset lastaus- ja purkualueet ja iso, asfaltoitu piha takaavat sujuvan lastauksen ja purun sekä läpiajon. Lastaustaskuissa on kuorma-autoille ja ajoneuvoyhdistelmille tarkoitetut nosto-ovet noutoa ja purkua varten.

Jopa 10,5 metriin ulottuva vapaa korkeus läntisessä kiinteistössä ja vastaavasti 8,5 metriä itäisessä kiinteistössä antaa mahdollisuuksia moneen eri tarkoitukseen. Läntiseen rakennukseen voidaan ajaa kulkuneuvolla sisään. Varaston lattian kantavuus on erittäin hyvä: laatan paksuus 260 mm, mitoituskuorma 40 kN/m² ja pistekuorma 61 kN.

Varastoissa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto. Myös toimistotiloissa on miellyttävää työskennellä säällä kuin säällä jäähdyttävien puhallinkonvektorien ansiosta.

sijainti

Helposti saavutettava

Tiilitien kiinteistö sijaitsee erittäin hyvällä paikalla ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, vain parin minuutin etäisyydellä Kehä III:sta. Paikalta tavoittaa nopeasti niin lentokentän kuin Kehäradan juna-asematkin. Helsingin ydinkeskustaan ja Vuosaaren satamaan ajaa logistiikkakeskuksesta vain noin 20 minuutissa. Myös julkisen ja kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen.

etaisyydet_fi